Seminar regional de informare - Brașov

Asociaţia Tineri pentru Devoltare Durabilă, reprezentată prin Secretarul General, a participat în data de 13 februarie la Seminarul regional de informare – Braşov.

Acest eveniment a fost susţinut de către Unitatea de management a Programului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator de Program , având ca scop prezentarea oportunităților de finanţare din cadrul programelor PA16/RO12 Conservarea şi revitalizarea patrimoniului cultural şi natural şi PA17/RO13 Promovarea diversităţii în cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural European, derulate prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014 şi de a înţelege condiţiile prevăzute în Ghidul solicitantului pentru cererile de proiecte deschise la această dată.

Seminarul a adunat un număr mare de potenţiali solicitanţi, cărora le-a oferit atât posibilitatea de a pune întrebări concrete şi de a clarifica eventuale nelămuriri referitoare la prevederile Ghidului Solicitantului pentru cele două Programe, cât și spațiul necesar pentru împărtășirea experiențelor din domeniul cultural, dintre membrii diferitelor ONG-uri și instituții ale statului.

Obiectiv

Cum s-a desfășurat?