top of page

Romers Rettigheter este o organizație non-guvernamentală norvegiană, care lucrează pentru a promova drepturile legale pentru minorități, în special romi, în ceea ce privește identitatea și cultura lor. Misiunea lor este de a pleda pentru persoanele în situații de viață și economice dificile, oferindu-le informații despre piața forței de muncă, locuință, îngrijirea medicală.

Federația Națională a Asociațiilor de Părinți - Învățământ Preuniversitar

Scopul pricipal al asociației este acela al implicării, organizării, sprijinirii, dezvoltării și desfășurării activităților sociale, educative   în domeniul promovării  drepturilor și intereselor legitime ale părinților,  copiilor  și membrilor săi în relația partenerială școala-elevi-părinți.

Asociația D.G.T

Misiunea asociației este axată pe dezvoltarea unor rețele la nivel național și internațional în rândul tinerilor, studenților sau formatorilor de diferite naționalități și culturi. Proiectele desfășurate de D.G.T. abordează subiecte precum schimbul intercultural, educația non-formală, ecologie, schimbările climatice, dezvoltarea durabilă, spiritul antreprenorial, creativitatea, drepturile omului, cetățenia europeană, politica internațională (geopolitică) sau comunicare.

ASOCIAŢIA MESTESUGARILOR SI COMERCIANTILOR TRADITIONALI RROMI

Scopul Asociatiei este de a transmite traditiile specifice si aceste mestesuguri seculare noilor generatii, astfel incat ceea ce au creat parintii si bunicii lor sa nu se piarda. Asociatia se preocupa de raspandirea traditiilor specifice si autentice in randul membrilor sai, dar si promovarea si cunoasterea acestor traditii de catre ceilalti cetateni conform principiului ca numai cei care se cunosc foarte bine se pot pretui si respecta reciproc.

Ceea ce își propune Asociația Translucid este să dezvolte proiecte și programe educative pentru adolescenți și adulți, cu scopul de a schimba mentalități și de a propune modele comportamentale pentru o societate viitoare bazată pe valori umane fundamentale.

Unitatea de Management a Proiectului a fost înființată în martie 2007, ca o consecință obligatorie a parafării Acordului-cadru de împrumut dintre România și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru finanțarea Proiectului Reabilitarea monumentelor istorice din România, căruia i s-a adăugat, câteva luni mai târziu, cel de-al doilea Acord-cadru pentru finanțarea Proiectului privind finalizarea construcţiei, renovarea sau reabilitarea clădirilor culturale de interes public.

Compania Exclusiv Business Team srl, prin intermediul brandului MagicLED comercializează on line dar și în showroom o gamă variată de produse de iluminat cu led: spoturi, becuri, plafoniere, proiectoare, reflectoare și tot ce mai este necesar pentru a aduce cât mai multă lumină sănătoasă și ieftină în viața dvs.

Colegiul Naţional Aurel Vlaicu a fost înfiinţat în 1923 de Casa Muncii nr. 2, CFR, fiind până în 1948 singurul liceu ceferist din ţară. S-a distins încă de la început ca una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din Capitală şi din ţară. Numele de Aurel Vlaicu i s-a acordat după sugestia dată de fratele directorului Bartolomeu Popescu, în amintirea marelui patriot Aurel Vaicu, împreună cu care acesta lucrase ca tehnician la construirea avionului cu care a încercat traversarea Carpaţilor în toamna anului 1913

Societatea Exclusiv Business Team srl a început din 2013 o colaborare strânsă cu V-TAC Europe ltd, distribuitor exclusiv pe Europa al brandului V-TAC.  Produsele comercializate de cele două societăți pe piața românească sunt dezvoltate in cooperare cu specialiști în domeniul conservării energiei. Accentul este pus pe design-ul, dezvoltarea și distribuția tuturor  tipurilor de produse de iluminat aducătoare de economie de energie, cu accent pe soluțiile de iluminat cu LED.